• Deskundig
  • Praktisch
  • Toegankelijk

Over mij

Hi, zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen ben ik Jolien. Tot het moment dat ik ben getrouwd op 20 september 2022 was mijn naam Witsmeer. Zo zullen velen mij kennen. Nu is het Van Kollenburg, net als mijn man en twee dochters. 

Waar alimentatie voor de meeste mensen, maar ook professionals vaak complex is, vind ik het bijzonder leuk om de juridische en financiële puzzel te maken, passend bij een specifiek en unieke gezinssamenstelling. Het belang dat de berekening klopt is groot, want alles wordt steeds duurder dus elke euro is voelbaar in de portemonnee. 

Toch zie ik nog heel veel misgaan in berekeningen. Vaak door onwetendheid en gebrek aan kennis. Het is ingewikkeld, I know, maar je kunt met mijn hulp dus tijd besparen en klachten voorkomen!

Door onjuiste berekeningen (of veranderingen natuurlijk) ontstaat er tussen de ouders al snel discussie of worden er alsnog langslepende en dure procedures gevoerd. Dit vind ik zó zonde en dit is ook absoluut niet nodig. Ouders, maar vooral de kinderen hebben hier heel veel last van.

Ieders tijd en geld kan zoveel beter worden besteed!  

 

Als ik niet aan het werk ben, vind ik het allerleukste om op reis te gaan, de natuur in, cultuur snuiven en mooie excursies te maken. Samen met mijn man en sinds enkele jaren ook met onze twee meisjes Robin & Billie. Ik ben daarbij gek op foto's en maak dus overal een fotoalbum van. Sinds 2016 ben ik verliefd op Japan. Inmiddels heb ik daarom ook in het Japans mijn meiden in een tatoeage laten vastleggen.  

Ik word heel blij van sushi, groene planten en veldbloemen! Ook ben ik een onwijze koffieliefhebber, maar wel gewoon zwart voor mij. 

Geluksmomenten zijn voor mij leuke dingen doen met mijn gezin en borrelen met vrienden & familie met een wijntje, bubbeltje of een speciaal biertje erbij. Tussendoor kijk ik nog graag een serie en loop ik hard met opnieuw als doel, de halve marathon of een inzamelingsactie voor de Nederlandse Coeliakie Vereniging voor verder onderzoek naar coeliakie, de diagnose die onze meiden sinds eind 2021 hebben.